We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Scout te koop - Lieve stoere E-springpony

Te koop: Scout, een 5-jarige E-springpony ruin met veel potentie en prachtige gangen. Wegens tijdgebrek door school, werk en andere paarden moeten wij helaas afscheid nemen van deze top pony.
In de omgang is hij echt een knuffelbeertje, maar tijdens het rijden is hij af en toe nog wat fris en bouwt hij wat spanning op (nooit gemeen of kwaad). Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren ruiter die deze lieve pony verder kan begeleiden in zijn leerproces. Scout heeft op concours tot nu toe alleen nog maar tussen de paarden gereden tot en met 90 cm en tijdens trainen gaat hij nu tot 1.10. Hij past zich qua afstand goed aan, zowel in een paarden- of pony parcours. Ook op buitenrit is hij super braaf en je kan hem overal mee naar toe nemen. Makkelijk te laden, braaf bij de hoefsmid en geen stalgebreken. Klinisch en röntgen helemaal op orde.

Scout heeft echt veel vermogen om op hoger niveau in de springsport uitgebracht te kunnen worden, maar dit vergt nog wat extra training en hier hebben wij op dit moment niet genoeg tijd voor.

Afstamming: Scout DK
Cicero Z Van Paemel (Cicero Z)  X  Naughty Van Graaf Janshof

Interesse? Neem contact op (liefst via whatsapp) voor meer informatie of om een afspraak te maken om Scout te komen bekijken.
tel: 06 17966353

Stamboom

Vader CICERO Z VAN PAEMEL (CICERO Z)
Vader van vader CARTHAGO Z
v.v.v. CAPITOL I
m.v.v. PERRA
Moeder van vader RENDEZ-VOUS VAN PAEMEL
v.m.v. RANDEL Z
m.m.v. GRANIE
Moeder MONAGHAN ALUINN
Vader van moeder NAUGHTY VAN GRAAF JANSHOF
v.v.m. ATLANCTIC CURRAGH
m.v.m. FABIANS PHILOMENA
Moeder van moeder VICTOIRE TEMPLIERS
v.m.m. ICE CREAM RC
m.m.m. DRIMCONG CAROLINE