We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

"Mamma Mia" is een springpaard met veel talent en doorgroeimogelijkheden. Ze is zeer lief en aanhankelijk eens ze je vertrouwen heeft. wel heeft ze een pittig karakter waardoor ze wel een ervaren en zelfzekere ruiter nodig heeft. Basis dressuur is geen probleem. Springen doet ze enorm graag! Momenteel springt ze vlotjes 1.20. Ze heeft zeker de mogelijkheid om hoger te gaan en op niveau te gaan springen. Eens ze de hindernissen ziet staan, is ze helemaal gefocust op wat haar te doen staat.

De reden van verkoop is omdat ik zelf niet de ervaring heb, haar op een goed niveau uit te brengen op wedstrijd en door te trainen hierin. En ik vindt het zeer belangrijk dat ze kan doen wat ze fijn vindt.

Ze heeft een gouden hartje en net daarom gaat ze enkel naar een 5 sterren huisje en serieuze mensen. Videos en/of extra foto's zijn te verkrijgen via Whatsapp.

Stamboom

Vader Insider VDL
Vader van vader Etoulon VDL
v.v.v. Etoulon
m.v.v. Utareusa
Moeder van vader Wianka H
v.m.v. Corland
m.m.v. Non Stop G
Moeder S. Vonia
Vader van moeder Voltaire
v.v.m. Furioso II
m.v.m. Gogo Moeve
Moeder van moeder L. Vonia 9
v.m.m. Topas
m.m.m. Evonia