We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Monsieur Rava
Stokmaat 168
28-06-2017
Danone x Negro
Ruin Röntgenologisch goedgekeurd, incl. Hals en rug. rapport en foto's aanwezig. (overkeuren mag, Kosten Koper)  

Rava is dressuur gefokt en komt uit een hele mooie bloedlijn. Met de juiste ruiter heeft hij absoluut potentie voor de dressuursport.  

Ik ben daarom voor hem opzoek naar een handige ruiter , die dressuurmatig met hem aan de slag wil gaan. Of een ruiter die lekker recreatief met hem wil gaan rijden, of beide kan natuurlijk ook.  

Hij is super braaf, wandelt netjes mee, braaf op de poetsplaats en makkelijk te laden op zowel een trailer als een vrachtwagentje.  

Met rijden is hij wat moeilijker nagevelijk te rijden, maar ik ben ervan overtuigd dat met een ervaren ruiter dit op te lossen is. Als mijn instructrice er een week op rijdt, gaat dit al stukken beter. Zelf ben ik altijd een recreatieve ruiter geweest en heb ik Rava gekocht met de intentie mij te ontwikkelen in de dressuur sport. Echter zijn wij hierin helaas geen goede match, omdat ik nog veel te leren heb en Rava gebaat is bij een handige en meer ervaren ruiter.  

Hij gaat ook graag mee op buitenrit naar het bos/Duinen of een rondje polder en is hierbij super braaf en verkeersmak en loopt hierbij dan ook graag voorop.  

Prijs bespreekbaar bij goede match.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via whatsapp of bellen op 0618084771
Groetjes Rochelle

Stamboom

Vader Danone 1
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante B
Moeder van vader Well Done
v.m.v. Weltmeyer
m.m.v. Bellis
Moeder Tarava
Vader van moeder Negro
v.v.m. Ferro
m.v.m. Fewrie
Moeder van moeder Nendyrava
v.m.m. Romancier
m.m.m. Wendy