We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Update: verkocht ovb *wij hebben momenteel nog 2 merrieveulens en 1 hengstveulen te koop, graag mailen voor meer informatie*

Wat een uitstraling heeft deze Uzzuri vd Waalsehoeve! En hij is denk ik ook nog eens het liefste hengstveulen dat wij ooit gefokt hebben.

Uzzuri of zoals wij hem noemen, Joerie, is een grote jongen! Hij begint nu mooi uit te vouwen en steeds meer kracht te krijgen in zijn bewegingen. Hij zal naar alle waarschijnlijkheid ook ruim boven de 170 worden. Zijn volle broer heeft die stokmaat ook behaald en is in eigendom van een GP amazone.

Hij komt uit de bekende Karin-stam waaronder meerdere goedgekeurde hengsten en (internationale) sportpaarden komen. Joerie heeft een afstamming om van te dromen met de hengsten Fürst Dior x Totilas x Vivaldi.

Ons fokdoel is om paarden voor de (hogere) sport te fokken met een fijn karakter en veel uitstraling. Joerie lijkt hier ook helemaal in het plaatje te passen en wij zien hem dan ook graag naar een sportief nieuw tehuis vertrekken.


Stamboom

Vader Fürst Dior
Vader van vader Fürstenball
v.v.v. Fürst Heinrich
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Sir Donnerhall
m.m.v.
Moeder Mi Amora v/d Waalsehoeve
Ster D-OC
Vader van moeder Totilas
v.v.m. Gribaldi
Preferent
m.v.m.
Moeder van moeder Evamora v/d Waalsehoeve
Ster Prok
v.m.m. Vivaldi
Preferent
m.m.m. Vamora
Ster IBOP Pref D-OC