We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Cartujano FSR II is een 7 jarige ruin, kleinzoon van de Nederlands kampioen 2011, Candelo XIII.
hij is gefokt door de beroemde Spaanse fokker Francisco Santiago, tevens fokker van Malaguenno, die op dit moment de nummer1 Grand Prix hengst van Spanje is. 

Cartujano is echt een paard voor de toekomst, naarmate hij sterker word begint zijn draf steeds mooier te worden en begin je zijn talent echt te zien voor het hogere werk. 
Hij is tot het Z getraind, hij kent groene vliegende wissels en zijn in de trainingen bezig met werkpirouettes, verzamelde draf en galop. 

Cartujano is een bloedmooi paard van 162cm. Hij heeft 3 hele comfortabele gangen. Cartujano is als 5 jarig paard bij ons op stal gekomen en word op een rustige en eerlijke manier opgeleid zodat iedereen ermee weg kan rijden. 

 Cartujano is geschikt voor een ruiter met zelfvertrouwen die hem duidelijk aangeeft wat er van hem gevraagd word. Hij steigert of bokt absoluut niet, maar heeft een leider nodig in het werk.
Wij zijn opzoek naar een 5** plek voor dit prachtige Spaanse paard die ons hart heeft gestolen. 

Hij is braaf bij de hoefsmid, in de vrachtwagen en bij de dierenarts. Hij heeft geen stalgebreken.

Cartujano valt in de hogere prijs klasse.
Video op aanvraag.

Stamboom

Vader Pensador XXXV
Vader van vader Candelo XIII
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Cartujana CXVIII
Vader van moeder Joyero XXIV
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.