We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vanwege te weinig tijd voor 2 paarden bied ik deze super leuke en vooral lieve (bijna) 7 jarige merrie aan! Marona JK v. Vermont. Ze is 1.68 hoog en staat in Herpen (NB). 

Marona is erg allround getraind, in de dressuur uitgebracht tot L1+7 en met springen 90cm (springt hoger in de springlessen). Bij beide disciplines is veel meer te behalen maar vanwege tijdgebrek kwam ik hier niet aan toe. Ook heeft ze al wel eens een oefencross gelopen wat ze braaf doet! Buitenritten hebben we veel gedaan, hier wordt ze erg enthousiast van, alleen of in een groep, vooraan of achteraan is voor haar geen probleem. De trailer loopt ze graag op, en op vreemd terrein kijkt ze niet op of om. Fijn paard in de omgang, braaf met scheren, wassen, toiletteren, dierenarts en hoefsmid. 

Met dressuur en springen is ze makkelijk te rijden, zal zich niet sterk maken of gauw gekke dingen doen. Met crossen of buitenritten wil ze nog wel eens uit blijdschap een vreugdesprongetje maken, echter is ze nooit gemeen. 

Heel erg leuk, eerlijk en ervaren paard waar je alle kanten mee uit kan!
Voor een goed huisje is de prijs bespreekbaar.

Stamboom

Vader Vermont
Vader van vader Carolus II
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Barona
ster
Vader van moeder Laurentz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.