We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Iando is een lieve en werkwillige 11 jarige ruin! Afstamming: Cardento x Caretino. Iando heeft een goede afstamming, vader heeft 1.60 gesprongen en moeder heeft 1.35 gesprongen! Zie ook: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2237273/iando  

Iando is een fijn paard om te rijden en heeft altijd zin om aan het werk te gaan. Iando heeft veel wedstrijdervaring in de klasse 110 cm. Iando heeft drie goede gangen en is gemakkelijk in de omgang. Iando loopt braaf het parcours rond en is niet kijkerig. Hij is geschikt voor de sport, voor de overstap van pony naar paard of voor een recreatie ruiter. Iando is echt een knuffelpaard!  

Met Iando kan je gerust de weg over en hij vindt het leuk om in het bos te rijden. Hij is braaf bij de hoefsmid, tandarts en heeft geen stalgebreken. Iando is gewend om in de trailer en vrachtwagen te staan.  

Iando is te koop wegens tijdgebrek.
Iando valt in de hogere prijsklasse en is röntgenologisch goedgekeurd op de benen en zijn rug. Alleen in de nek heeft Iando een bemerking, daar heeft hij geen last van. Keuringsrapport en foto's zijn op verzoek in te zien. 

Interesse of meer informatie? Stuur gerust een Whatsapp bericht: 06-36596433

Stamboom

Vader Cardento
Vader van vader Capitol I
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader B-Estelle
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Paris I.M.
Vader van moeder Caretino
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Lalique II
v.m.m.
m.m.m.