We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in het hart biedt ik het meeste geweldige paard aan voor een super fijn en blijvend huis.

Ik heb Daniek 6 jaar geleden gekocht en heb haar zelf van B t/m ZZ-zwaar dressuur opgeleid. Tussendoor heeft ze ook nog 2 veulens gekregen.

Het is een super fijne merrie in de omgang en onder het zadel. Iedereen kan er mee lopen, braaf op het land en geen stalgebreken.
Is super braaf op vreemd terrein, schrikt nooit.
Merrie heeft wel veel go, ze staat altijd aan onder het rijden maar zal nooit bokken, steigeren, schrikken, wegspringen o.i.d.

We gaan wekelijks op buitenrit, dit kan zowel alleen als in een groep. Is super braaf, alleen vrachtwagens en tractoren vindt ze spannend maar als ze niet vlak langs je heen gaan is er geen probleem.

Springen doen we af en toe hobby matig. Ook hier in super braaf. Ze stopt nooit!!!

Ze heeft bij mij 2 veulens gekregen. Beide nakomelingen zijn nog in mijn bezit en te bezichtigen. Een mooie 3 jarige zwarte ruin die ook super lief en braaf is en een bruine jaarling hengst.
Ze is snel drachtig en een super lieve moeder, mensen mogen ook allemaal van haar bij het veulen komen.

Ze heeft achter een kramp beentje, dit merk je alleen bij optillen van de hoeven, zie je niet in het lopen en ze moet in de zomer wel met een vliegendeken staan (is super snel geïrriteerd op vliegen en kan gaan schuren als je geen vliegendeken op hebt).
Verder het meest geweldige paard, vooral met het rijden. Door het voorwaartse niet geschikt voor de echte beginner. Ze heeft ook veel aanleg voor het hogere werk, passage, hele pirouette e.d zitten er al redelijk bevestigd op.
Braaf met scheren, bij de hoefsmid, trailer laden e.d. Echt een heerlijk paard in de omgang.
Is recent nog gevaccineerd en naar de tandarts geweest.
Reden van verkoop is dat ik graag met haar nakomelingen verder wil. Het houden van hengsten en merries thuis is voor mij helaas geen optie en aangezien Daan de enige merrie is naast 2 hengsten en 1 ruin zoek ik voor haar een heel goed en fijn huis. 

Ze is niet gekeurd, dit mag op kosten van de koper maar ze heeft bij mij in die 6 jaar nog nooit 1 pas onzuiver gelopen.

Zadel, dekens e.d zijn evt over te nemen.

Stamboom

Vader Vitens
Vader van vader Parcival
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Nadien
keur, preferent, prestatie
v.m.v. Zep
m.m.v.
Moeder Julia
Ster, prestatie
Vader van moeder Elegant
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Fleur
Keur, prestatie
v.m.m. Goudsmid
m.m.m.