We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden 11-jarige allround ruin Swarovski (Sir Fidergold x Davignon). 
Stamboek: Westfalen 
Stokmaat: 168cm 

Na 6 jaar heb ik besloten om voor Swarovski een nieuw thuis te zoeken. Swarovski is zijn paspoortnaam en op stal wordt hij Santos genoemd. Santos is een 11-jarige ruin en wordt thuis op L/M-niveau dressuur gereden. Ondanks zijn geringe ervaring springt hij zowel springhindernissen als eventing hindernissen. Dit vindt hij ook erg leuk om te doen. Is hierin nooit uitgebracht op wedstrijd vanwege geen interesse ruiter. Het is tevens een fijn paard om mee naar buiten te nemen, hij kan zowel alleen als in een groep naar buiten. Ook is Santos braaf aan de hand, op wedstrijd, bij de hoefsmid, verkeersmak en op de trailer. 

Ik ben voor Santos op zoek naar 5* huisje bij een ruiter met wat meer ervaring. Het is namelijk een paard dat een consequente/ zekere ruiter nodig heeft. Zeker in de dressuur kan Santos een uitdaging zijn. Ik denk daarom ook dat Santos het beste tot zijn recht komt bij iemand die allround met hem aan de slag wilt gaan. 

Is gewend om in groepsverband op de wei te gaan. Altijd optijd geënt, ontwormd, smid en bij de tandarts geweest. Wordt onderhouden door fysio/ osteopaat. Vrij van (stal)gebreken. 

Hij is al tweemaal zowel klinisch als röntgenologisch (incl. hals en rug) goedgekeurd op 3 en 5 jarige leeftijd. Opnieuw keuren is toegestaan o.b.v. kosten koper. 

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1784443/swarovski

Voor nadere uitleg of meer informatie kan je bellen op doordeweekse dagenna 17:00 i.v.m. werk, weekend gehele dag. Appen kan uiteraard altijd! 
Prijs: 12.500 euro en is bespreekbaar bij de juiste klik. Paard is te bezichtigen in Tilburg. 
Tel: 06-40165593

Stamboom

Vader Sir Fidergold
Vader van vader Sarkozy
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Fantastica
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Dally
Vader van moeder Davignon I
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Laura
v.m.m.
m.m.m.