We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een pony met talent voor de toekomst!! Met de juiste begeleiding bereikt deze pony het allerhoogste niveau in de ponyspringsport.    

Bon Jovi is een 4-jarige hengst van 1.46,5 m met de afstamming Blackwoodland Rock x Cyklon Texass x Orchid’s Cestanii x Watershof Pretendent. Gefokt uit bewezen springhengsten, want zowel zijn vader als opa namen deel aan Europese kampioenschappen, dus een belofte voor de toekomst.  

Bon Jovi heeft een zeer goede springtechniek en is zeer voorzichtig. Hij leert erg snel en springt al heel fijn een parcourtje. Hij heeft 3 goede gangen en is ook dressuurmatig fijn te rijden. Daarnaast is hij ook echt ontzettend knap! Bon Jovi is door ons gefokt, bij ons opgegroeid en bij ons getraind. Hij is nu bijna een jaar onder het zadel en is een paar keer mee geweest op oefenparcours. Dat doet hij ontzettend goed en hij sprong vanaf de eerste keer al heel braaf het parcours rond!  

Zijn vader Blackwoodland Rock (foto’s 5 en 6) behoort tot één van de beste springhengsten van Europa en beschikt over uitzonderlijke springkwaliteiten. Hij heeft dan ook met 4 verschillende ruiters Europese kampioenschappen gelopen. Waar hij daarbij een bronzen en een zilveren medaille heeft behaald. Daarnaast heeft hij de junioren rubrieken gelopen van 1.40m tussen de paarden.  

Zijn opa Cyklon Texass (foto’s 7 en 8) nam 5x deel aan Europese kampioenschappen en heeft vele (eerste) prijzen gewonnen op internationale concoursen.  

Zijn moeder, De Vennehof’s Symphony, is een jonge talentvolle sportpony die in België inmiddels al heel veel prijzen heeft gewonnen. Bon Jovi is volledig vrij van (stal)gebreken, is netjes bekapt, geënt en ontwormd. Voor meer informatie en filmpjes kunt u bellen of appen naar: 0(031)642652300.

Stamboom

Vader Blackwoodland Rock
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder De Vennehof's Symphony
Vader van moeder Cyklon Texass
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Orchid's Savanna
v.m.m. Orchid's Cestanii
m.m.m. Orchid's Ella