We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hier is Strong Possibility, een 3-jarige merrie met een schofthoogte van ongeveer 1.58m. Ondanks haar jeugdige leeftijd toont ze zich hier als een uiterst meewerkend en nuchter paardje. Met een fijn mondje en een oprechte wil om samen tot leuke dingen te komen, is ze een plezier om mee te werken. Ze is hier braaf langs de weg en op de trailer. Met haar ongeëvenaarde charisma is ze de ster van stal en je beste vriend voor elk avontuur!Op de foto s toont ze niet mooi, met  schaafwondjes vd deken etc. , maar ze wordt iedere dag knapper hoor. Tot die tijd krijg je ze voor een lage prijs en das ook fijn, toch?Possi is vrij van gebreken en in bezit van een recent keuringsrapport.

Prijs: 2750,-  Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Paard op afbetaling kopen
Het is nu mogelijk je paard(je)op basis van deel termijnen te kopen bij Stal Doorstap. Voorwaarde is dat het paard de periode van financiering op het terrein van Stal Doorstap blijft. Uiteraard kun jij dan van de hele accommodatie gebruik maken met het paard. De kosten voor het paard komen voor je rekening, evenals de afbetaling.Het is niet mogelijk de deelbetalingen terug te ontvangen.Denk er dus wel goed over na.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.