We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

We bieden onze sterk bewegende merrie te koop aan. 
Rechtstreeks aan de fokker want ze is bij ons geboren net als haar moeder. 
Deze Lantanas x Jon Pleasure merrie wordt 3 jaar in mei. 
Dit lijkt misschien een vreemde combinatie maar door dat de moeder zo goed beweegt hebben we het avontuur aangegaan om deze merrie te dekken door een dressuur hengst. 
Dit met als resultaat een prachtige hoogbenige vosse merrie die uitzonderlijk goed beweegt. 
Zij heeft niet enkel de schoudervrijheid dat een dressuurpaard nodig heeft maar bezit van nature ook uit een uitmuntende stuwende achterhand. Ze beweegt door het hele lijf en heeft geen probleem met rug gebruik en ontspanning.

Met haar 1m69 is ze goed aan de maat 

Als jaarling heeft ze een exterieur keuring gelopen waarbij ze uitgeroepen werd als provinciaal kampioen west Vlaanderen. Zowel in vervoer als ter plaatse was ze zeer verstandig. 

U kan zelf de filmpjes online terug vinden op YouTube onder: Veuve van Seba. 
Hier kan u ook filmpjes vinden hoe goed deze merrie al in de hand is. Wij werken met onze veulens aan de hand vanaf de eerste dag dat ze geboren zijn waardoor onze paarden een grenzeloos vertrouwen hebben in hun begeleider.
Op 1 van de filmpjes ziet u onze dochter van 12 haar volledig alleen op en afzadelen, borstelen, hoefjes uitkrabben, beenbeschermers aan doen en dit allemaal met veel liefde. 
U kan ook een filmpje vinden van haar begin kunsten aan de longe. Dit wordt stap per stap opgebouwd. We zijn er wekelijks mee bezig waardoor ze telkens blijft evolueren.
 Er staat ook een filmpje bij als 2 jarige waardoor u kan zien dat dit niet een lucky shot is en ze van het begin de kwaliteiten bezat om een top dressuurpaard te worden. 

Indien u de filmpjes op YouTube niet terug vind kunnen we ze u gerust via watsapp doorsturen. 

De rx foto’s van de benen zijn tevens ook via watsapp te verkrijgen net als het verslag van de verwijderde OCD’s. 

Doordat al deze stappen al zijn doorlopen met deze merrie bouwen wij lichtjes aan verder aan haar opleiding. Dit gebeurt in alle rust met respect voor alle nodige stappen. 

Let wel de prijs evolueert mee met haar opleiding, hoe meer ze kan hoe duurder ze wordt. Tip: wacht niet tot we er mee rijden want dan zal ze in de prijscategorie vallen van alle andere geleerde 3 jarige dressuur merries. 
De evolutie van haar opleiding zullen we telkens updaten via YouTube. Zoals te zien is bij de foto’s loopt ze al aan de longe met zadel en zijn we heel voorzichtig begonnen met de dubbele longe. 

Indien u interesse hebt in deze ruwe diamant zelf verder te slijpen, aarzel zeker niet om ons te contacteren, de prijs is licht bespreekbaar voor iemand die haar alle kansen weet te bieden. 

Stamboom

Vader Lantanas
Vader van vader Sir Donnerhall
v.v.v. Sandro Hit
m.v.v. Contenance D
Moeder van vader Lantana V
v.m.v. hemmingway
m.m.v. dartha b
Moeder Ohannah van Seba
Vader van moeder Jon Pleasure van de Mispelaere
v.v.m. bisquet balou v/d mispelaere
m.v.m. bell pleasure v/d mispelaere
Moeder van moeder Havannah van de Meersen
v.m.m. wandor v/d mispelaere
m.m.m. city -dancing