We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

GERESERVEERD
Te koop: ALLround D-pony, jouw perfecte maatje!

Deze prachtige en opvallende D-pony, een 10 jarige merrie (31-05-2013) van 1,46 cm, zoekt een nieuw thuis waar ze volledig tot haar recht kan komen. Ze is veelzijdig en geschikt voor dressuur, springen, crossen, ontspannende bosritten en avonturen op het strand.

Vanwege mijn overstap naar de paarden is ze op zoek naar een liefdevolle eigenaar die haar veelzijdigheid kan waarderen. Ze gedraagt zich braaf bij de tandarts, hoefsmid, op de trailer en met scheren. Is altijd netjes bijgehouden met wormkuren en inentingen. Kan goed met andere paarden en is een echte knuffelpony.

Momenteel loopt ze op L2 niveau dressuur met de focus in trainingen op M-gerelateerde oefeningen. Hoewel ze eerder L heeft gesprongen, heeft ze hierbij wel een zelfverzekerde ruiter nodig die haar hier bij helpt en vertrouwen geeft.

Het is een ideale pony waarvan je veel kan leren en genieten. Wij zijn uiteraard opzoek naar een 5 sterren huisje, waardoor handelaren niet hoeven te reageren. Bij interesse en/of belang van een filmpje, app naar: 0645949360

Stamboom

Vader Oosterbroek Francois
Vader van vader Brandy XIII
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kantje’s Selina
Vader van moeder Marnehoeve’s Everest
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Kantje’s Ronaldo
m.m.m.