We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Goudeerlijke merrie.
Ze is M2 geklasseerd met winst. Thuis zijn we bezig met Z1 oefeningen, dit pakt ze goed op. Ze zet altijd haar beste 4 witte beentjes voor en zal nooit bokken/ stijgeren. Ze loopt lichtvoetig waarbij de draf echt uitblinkt. Haar stokmaat is +/- 162, een perfect damespaard die je handig door de ring heen kan sturen. Ze is recent nog gestart dus is in top conditie en kan gelijk mee de ring in. 

Nrps merrie geboortedatum 04-06-2010, v. Bright Speed × Romantico. Leuke allround afstamming om ook eens een veulen mee te fokken. 

Ze kan ook springen en dit vindt ze erg leuk. We hebben ons hier niet op gefocust maar ik weet zeker dat ze binnen no time een parcour rond zal springen. Buitenritten alleen of in een groep is ook geen probleem. Ze heeft geen stalgebreken, ik kan haar alleen op de trailer zetten. 

Kortom een super leuk leerpaard! Ze is niet lui en daarom ook niet geschikt voor de echte beginners. Ik zie haar graag bij iemand die met haar verder de sport in wil. 

Wegens stallen te kort graag een snelle afhandeling.
Keuren mag, k.k.
Stuur een berichtje of bel naar 06 22 53 69 16
Voor filmpjes graag even via WhatsApp.

Stamboom

Vader Bright Speed
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Romantico
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.