We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Uit eigen fokkerij te koop aangeboden knappe donkerbruine First Date x Upper-Class KWPN merrie, die dit jaar 3 wordt.

Ruyah'Ronia dS heeft een mooi scherp dragend achterbeen en loopt met een fijne souplesse en gedragenheid. Ze is interessant om te gebruiken in de fokkerij (Vrij bloed).

Ruyah'Ronia dS heeft bij ons aan huis, in de eigen opfok, samen met 3 andere eigen fokproducten, op mogen groeien. Ze is zeer sociaal naar andere paarden toe en dagelijks in de hand geweest.Ruyah'Ronia dS is braaf bij de hoefsmid. Loopt makkelijk de trailer/vrachtwagen op. Heeft haar eerste tandarts behandeling er op zitten. We hebben al wat grondwerk met haar gedaan en ze is nu klaar om echt aan het werk te gaan.

Ze heeft alles in zich om dit jaar naar de KWPN merriekeuring te gaan om zo haar ster predicaat en wellicht voorlopig keur te gaan halen. Daarmee zou ze de 3e merrie uit haar moeder kunnen worden met een predicaat, waardoor haar moeder Preferent zou worden en dat maakt Ruyah'Ronia dS nog interessanter om ook in te zetten als fokmerrie.

Ze is röntgen goed gekeurd en heeft geen gebreken of bemerkingen.

Haar vader is de hengst First Date. First Date is een hoogbenige, extra gemodelleerde hengst met een heel goed karakter, die samen met zijn ‘vrije’ bloedlijn veel kan betekenen voor de KWPN-fokkerij. Hij is goedgekeurd bij het Oldenburger Verband en het KWPN. In het najaar van 2019 slaagde First Date, onder Bart Veeze, met 83,5 punten voor het verrichtingsonderzoek.

Helaas hebben we zelf op dit moment teveel paarden staan en hebben geen tijd om met Ruyah'Ronia dS aan het werk te gaan. Daarom is ze heel scherp geprijsd bij een snelle afhandeling.

Stamboom

Vader First Date
Vader van vader Fürstenball
v.v.v. Furst Heinrich
m.v.v. Maradonna
Moeder van vader Rheingold TS
v.m.v. Dancier
m.m.v. Rosanna TS
Moeder Euronia
Vader van moeder Upper-Class
v.v.m. Polansky
m.v.m. Doliena
Moeder van moeder Aronia
v.m.m. Tuschinski
m.m.m. Perronia