We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop, een zeer mooie en talentvolle 5,5 jarige ruin, genaamd Nevelle. Het is een lief en betrouwbaar paard, makkelijk in de omgang, maar niet geschikt voor een beginnende ruiter. Hij is momenteel M1 geklasseerd, maar we zijn in de training een stukje verder. Zo zijn we al met de eenvoudige wissels bezig, pakt hij het appuyeren goed op en is er een begin gemaakt met de keertwending. Buiten dressuur hebben we een keer een sprongetje met hem gemaakt en is hij mee geweest het bos in.

Nevelle hebben wij zelf gefokt als veulen, moeder van hem is in ons bezit en loopt nog in de wedstrijdsport. Zij loopt momenteel ZZ-zwaar, maar gaat binnenkort de overstap maken richting prix st. George.

Ivm een röntgenologische bemerking, is hij gunstig geprijsd (zie foto’s van het keuring rapport). Röntgenfoto's van de sprong als 4- en 5- jarige aanwezig. Verder heeft Nevelle een litteken op de kroonrand rechts achter, dit heeft hij als veulentje opgelopen. Echo’s zijn hiervan gemaakt, dit heeft geen gevolgen voor beweging of de verdere sport. Eventueel overkeuren is geen probleem, kk. 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen op nummer: 06-38467150 of 06-44044575. Bij serieuze intresse zijn filmpjes beschikbaar van zowel de dressuur als van de eerste keer springen.

Stamboom

Vader Diëgo
STB
Vader van vader Negro
STB preferent
v.v.v. Ferro
Preferent
m.v.v. Fewrie
Keur, preferent, prestatie
Moeder van vader Ballerina II
v.m.v. Don Gregory
m.m.v. Ballerina
Moeder Safari
STB sport- (dres)
Vader van moeder Sorento
v.v.m. Sandro Hit
m.v.m. Dein Liebling
Moeder van moeder Maxima
NRA
v.m.m. Gribaldi
Preferent
m.m.m. Scarlet
NRA