We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas moet ik mijn lieve Joep (Jupardi Benedict) verkopen. Joep is een 9-jarige zwarte KWPN ruin van Zhivago met een goed karakter en erg makkelijk en lief in de omgang.

Hij heeft 3 zeer goeie gangen en is werklustig. Hij is een aantal keer succesvol mee geweest op wedstrijd en is nu L geklasseerd. Hij heeft zeker potentie voor hoger.

Hij is met name dressuurmatig gereden, maar kan ook een leuk sprongetje maken. Hier heeft hij zelf ook veel plezier in. Daarnaast gaat hij zeer regelmatig mee op buitenrit. Hij is verkeersmak.

Joep heeft geen stalgebreken en hij is makkelijk met trailer laden. Hij is ook altijd op tijd bij de hoefsmid en tandarts geweest. Hij staat nu zonder ijzers.

Op dit moment staat hij met meerdere paarden overdag op de wei. Hij is ook zeer sociaal naar andere paarden toe. 

Voor Joep zijn wij op zoek naar een 5sterren huis, waar hij ook nog lekker paard kan zijn en dus dagelijks met andere paarden buitenkomt. Hij is niet geschikt voor beginners. 

Prijsindicatie: 12000 EUR

Stamboom

Vader Zhivago
Vader van vader Krack C
v.v.v. Flemmingh
m.v.v. Gicara 2
Moeder van vader Orendy
v.m.v. Jazz
m.m.v. Endy
Moeder Doekoe CL
Vader van moeder Rhodium
v.v.m. Ferro
m.v.m. Larcona
Moeder van moeder Releste-Pardi
v.m.m. Lancet
m.m.m. Tupardi