We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden: Ben-ie van de Elisabethhoeve. 

Bennie is een ontzettend fijne en stoere E pony ruin met potentie. 

Hij is recreatief dressuurmatig gereden rond L niveau. Hij pakt nieuwe oefeningen zeer snel op en werkt graag met je samen. Bennie heeft mooie, ruime gangen. 

Ik heb zelf nooit de ambitie gehad om te starten. Maar hij zou zeker niet misstaan in de wedstrijdsport. Zeker gezien zijn directe afstamming van de prestatie hengst Ben Hur van de Leliaard.

Bennie werkt graag in de rijbaan maar is ook echt je maatje als je van buitenrijden houdt. Hij gaat makkelijk de trailer op en is niet snel onder de indruk. Zelf ben ik regelmatig op strand, duinen en in andere natuurgebieden op pad geweest met hem. 

Het afgelopen jaar heeft Bennie minder consequent getraind. Hij moet dus weer opgepakt worden. De foto's onder het zadel, de standfoto en de detailfoto's zijn recent, de eerste foto is genomen in de zomer.

Mocht je in de regio van Bleiswijk woonachtig zijn, dan is het mogelijk om op de huidige pensionstal te blijven staan met Bennie, mits de klik met de staleigenaar er is. Het gaat om een kleinschalige stal (5 paarden) met buiten- en binnenrijbaan, paddocks en weidegang, op stapafstand van de Rottemeren.

Stamboom

Vader Ben Hur van de Leliaard
Prestatie
Vader van vader Surprise van de Kiboets
v.v.v. Atlantic Curragh
Keur
m.v.v. Snoopy van de Leliaard
Keur, Pref., Prest. fokmerrie
Moeder van vader Kinvara Gladness
Ster, Prest. fokmerrie
v.m.v. Abbeyleix Owen
m.m.v. Summer Gladness
Moeder Cindy
Vader van moeder Bokkesprong Czardas
v.v.m. Oakley Bubbling On
m.v.m. Bokkesprong Cecille
Moeder van moeder Arinka van Stal Vreeveld
v.m.m. Aron
m.m.m. Akarina