We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart bieden wij onze lieve, knappe Valentino aan. Wij zoeken echt een vijf-sterrenhuisje voor hem! Valentino is een 6-jarige Palomino Quarter Horse. Hij heeft een goede bloedlijn en wij beschikken over zijn Quarter Horse papieren. Hij is Western ingereden door een volwassen ruiter, maar het afgelopen 1,5 jaar heeft mijn dochter van 12 jaar recreatief met hem gereden, gesprongen en dressuur gereden. Valentino is een D-pony met veel potentie! Valentino (19-05-2017) is een gemeten D-pony van 1.47m.

Valentino is een jonge ruin met een sterk karakter, die af en toe denkt dat hij nog een hengst is. Het lukt mijn dochter nu niet om met hem te lopen op het terrein of rustig te longeren, terwijl het poesten, opzadelen en rijden zelf wel heel goed gaat. Voor Valentino zoeken we daarom een ervaren en zelfverzekerde ruiter die boven Valentino staat en waarvan hij goed weet wie de baas is. Naar mijn dochter toe is hij ondeugend en heeft ze hem niet onder controle. Uiteraard is Valentino ook heel braaf en heeft mijn dochter veel plezier met hem beleefd tijdens de vele buitenritten die ze met hem heeft gemaakt.

In juni 2023 is Valentino onder behandeling geweest bij Equitom voor een peesblessure. Wij hebben deze blessure uiterst serieus genomen en hebben hem de beste hulp geboden. Valentino heeft vier weken in het paardenziekenhuis gestaan en daar verschillende therapieën gehad. Na deze vier weken hebben wij thuis een revalidatie traject gevolgd. Deze totale behandeling heeft ervoor gezorgd dat zijn peesblessure is genezen, en is hij goedgekeurd door het paardenziekenhuis. Het rapport hiervan is aanwezig

Valentino in een notendop:
- Kan goed de basis van dressuur
- Braaf op buitenrit
- Sterk karakter
- Braaf bij tandarts, hoefsmit, dierenarts en poetsplaats
- Braaf met andere paarden (ook in de wei)
- Prachtige unieke Palomino kleur
- Grote dondersteen 😉

We zoeken voor Valentino een fijne nieuwe plek. Wanneer je geïnteresseerd bent, of meer informatie wilt (bijvoorbeeld bewegende beelden) neem dan gerust contact met mij op!

Incl western zadel en hoofdstel .

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.