We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

GERESERVEERD - Annabel is 6 jaar en meet 1.52. Een plaatje om te zien.

Een zeer gave pony voor de dressuursport, ze beschikt over 3 mooie gangen, waarin de draf ontzettend uitblinkt. Ze heeft in de B al 10 winstpunten gereden.

Ook hebben wij het begin gemaakt met het springen. Dit doet ze netjes, ze lest wekelijks op een hoogte van minmaal 90 tot 100 cm. Verder hebben we al een aantal starts gedaan in de 60, 70 en de 80cm en dat gaat haar goed af.

Annebel is echt een leuke allround pony!  Ze is pikzwart met een heel chique koppie. Haar mooie lange toef maakt het plaatje compleet.

In omgang is het een rustige pony, kan goed met andere paarden en pony's. Ze is nuchter en staat keurig stil tijdens borstelen en/of opzadelen. Ze leert snel, ze is goed aan het been en pakt nieuwe dingen gemakkelijk op. Ze voelt heerlijk safe aan. Ze is gewend om met de trailer op pad te gaan, loopt er makkelijk in en uit. 

Ze is klinisch goedgekeurd en ook de hoefsmid en tandarts komen regelmatig. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.