We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie 2 jarige Welsh merrie, rond de 1.30 m. Ze is een prachtige verschijning met haar 4 witte voetjes. Ook is ze zeer leergierig en pakt alles snel op.
Wij hebben haar rechtstreeks van de fokker gekocht, maar ze gaat in de verkoop omdat ze uit de opfok mag. Ze is professioneel getraind.

Deze mooie werkwillige merrie kan, 
Vast staan op de poetsplaats, trailer laden, aan de hand mee lopen. Daarnaast is ze een topper met longeren, ze kan op commando stappen, draven, galopperen en halt houden. Ook kan ze aan de longe balkjes lopen/ draven.
Verder is ze bekend met vrijspringen en doet dit erg leuk. Verder heeft een klein ruitertje een paar keer op haar gezeten met de bareback en aan de hand een aantal rondjes gestapt, dit deed de merrie allemaal erg netjes.

Pony is bekend bij de hoefsmid, is elk jaar netjes gevaccineerd en ontwormd. 

Ze vindt het erg leuk om voor je te werken en ook bezig te zijn. Ze is een super lieve speelse merrie en wij zien haar in de toekomst nog ver komen in de sport. Ook zal zij met haar mooie verschijning hoge punten scoren in de show ring.

Wij zien haar graag naar een lieve sportieve familie gaan, waar een wat kleinere ruiter lekker met een wat meer ervaren iemand aan de slag kan gaan. 

Maneges hoeven niet te reageren. Op biedingen die ver afwijken van de richtprijs wordt niet gereageerd.

Richtprijs €3950


Stamboom

Vader SweetRivers The President
Vader van vader Seven Mornings Bandit
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader SweetRivers Princess Rach
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Langvennen Seren Wen
Vader van moeder Rhydyfelin Springlight
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Rhydyfelin Seren Lan
v.m.m.
m.m.m.