We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een chique hoogbenige 8 (in '24) jarige Governor dochter van 1.72m met een sterk achterbeen en een uitmuntende stap. Professioneel voor het Z getraind, maar niet uitgebracht in de sport. Wordt nu B/L niveau gereden. 

Heeft 2 prachtige veulens gehad van Jameson Rs2 (’21) en For Romance I (’22). Van het Jameson veulen  is een filmpje toegevoegd toen ze als 2,5 jarige uit de weide kwam. Het Jameson veulen wordt nu klaargemaakt voor de 3-jarige merriekeuring en zal te koop komen. 

Haar moeder is de Elite sport merrie Djoke B, ze was Brabants kampioen tijdens de merrie keuring in Schaijk en heeft met gemak haar sport predikaat behaald. Haar vader Governor wordt succesvol uitgebracht door Adelinde Cornelissen en heeft een uitzonderlijke pedigree. Zijn vader is niemand minder dan Totilas, met daarachter weer de topvererver Jazz.

Labella is ster, voorlopig keur, PROK en röntgenologisch goedgekeurd. We hebben haar afgelopen jaar niet gedekt waardoor ze nu niet dragend is. Desgewenst kan ze door de hengst naar uw keuze gedekt worden en bij drachtig zijn verkocht worden. Details hiervoor in nader overleg. 

Prijs bij goed tehuis bespreekbaar. 

Stamboom

Vader Governor
Ggk.: DWB, KWPN, OLDBG, Grand Prix
Vader van vader Totilas
Ggk.: BAVAR, HANN, HOLST, KWPN, MIPAA, Grand Prix
v.v.v. Gribaldi
Grand Prix
m.v.v. Lominka
Moeder van vader Orleans
Elite, pref, prest, prok
v.m.v. Jazz
Grand Prix
m.m.v. Fidora
Moeder Djoke B
Elite, IBOP(drs), prok, sport(dr)
Vader van moeder Stedinger
Ggk.: HANN, OLDBG, RHEIN, SF, SWB, ZZ-Zwaar
v.v.m. Sandro Hit
Z2-dressuur
m.v.m. Bold-Fantasy
OLDBG 1990
Moeder van moeder Whitney-Divette
Pref, prest, prok, ster
v.m.m. De Niro
Grand Prix
m.m.m. Divette R