We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooi hengstveulen met maat en mooi front. Sprekende aftekeningen, kolletje+snebje en 4 witte voetjes.
Hij is heel veel in de hand en kijkt niet snel ergens van op.

Je bent mooi, lief, nieuwsgierig, gevoelig, wijs en super speels. Je bent een stoer dier, je laat je goed sturen en bewerken en blijft daarbij nadenken. Je vermaakt je hier prima in een gemengde kudde van 12 paarden met merries en ruinen. Je bent heel sociaal en begrijpt de paardentaal door deze goede basis heel goed. Je kan dominant zijn, dus een baasje die rustig een duidelijk tegen je kan zeggen wat ze WEL van je gedaan willen hebben zou perfect bij je passen. 

Met een reden heb ik je gefokt; een fijn en elegant bewerkbaar veulen met kwaliteit maar wel met een `koele` kop. Ik vind dat je hier heel goed aan voldoet. Op je bijna volle zus van Alexandro P ben ik ook zo trots, een heel fijn dier met veel maat en beweging. Ze loopt hier ook in de groep en jullie spelen vaak met elkaar. Het is de vos op de foto.

Je moeder heeft enorm goede genen (Voice, Jazz, De Niro) en er komen veel dressuur toppers uit haar stam. Ze is een hele goede fokmerrie, het is insemineren en drachtig, tot 2x toe. Ze zorgt maximaal voor jou, de perfecte mama ♡  
>>> 
Zoveel stabiliteit heeft hij tot nu toe in zijn leven gehad, dat gun ik hem voor altijd. Daarom ben ik opzoek naar iemand die bij hem past. Die weet wat ie doet, openstaat voor wat hij te zeggen heeft, maar wel duidelijk weet wat de grenzen zijn en hem daarin corrigeert op een rustige maar duidelijke manier. Ben je bekend met rechtrichten/klassieke rijkunst/grondwerk en heb je als doel om lekker met hem bezig te blijven en hem niet tot zijn derde ergens ver weg in de opfok zet, dan wordt ik helemaal enthousiast. 

Ik ben benieuwd wie hij heel blij gaat maken, stuur mij graag een berichtje met je verhaal en wat je hem te bieden hebt.    

Groetjes Marleen 

Stamboom

Vader Henkie
Vader van vader Alexandro P
Preferent
v.v.v. Koss
Preferent
m.v.v. Itilde
Keur, preferent
Moeder van vader Beaujamanda
Ster, preferent, prestatie
v.m.v. Upperville
m.m.v. Jamanda
Keur, sport-(dres)
Moeder Flo
Vader van moeder Voice
Stb
v.v.m. De Niro
m.v.m. Rohbria
Prestatie
Moeder van moeder Valencia
Ster, preferent, prestatie, prok, sport-(dres)
v.m.m. Jazz
Preferent
m.m.m. Kalinda M
Keur, preferent, prestatie