We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Maak kennis met Lex, een prachtige 4-jarige Friese ruin met L2-klassering. Kent al een aantal M oefeningen. Liep dit jaar mee in de halve finale van de Pavo Phryso cup. 
Lex, zoon van Tiede X Ulbert, straalt niet alleen met zijn elegante verschijning maar ook met zijn super brave karakter. Dit is het ideale paard voor ruiters en amazones van alle niveaus.

Heeft 3 hele fijne basis gangen waarbij zijn ruime stap uitblinkt, veel ritme in de draf en een krachtige opwaartse galop.Klinisch en röntgenologisch volledig goedgekeurd.

Hij heeft niet alleen de looks mee, wat hem écht speciaal maakt is zijn meewerkende karakter en zijn kalme aard, waardoor hij geschikt is voor ruiters van alle ervaringsniveaus. Ook voor de onzekere ruiter. Lex vind het fantastisch om lekker thuis in de bak te rijden of een buitenrit te maken. Ook is Lex beleerd voor de kar in enkel en dubbel span. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek of Lex de perfecte match voor jou is!

Filmpjes op aanvraag via 06-11770673

Stamboom

Vader Tiede 501
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Ulbert 390
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.