We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

New Touch een grote jongen van 168 cm geboren op 26 mei 2018. 

New Touch ook wel ´Nico´ genoemd is een fijn paard om mee te werken. Hij laat zich fijn bewerken en is nuchter in de omgang en leert erg snel.

De afgelopen maanden bij ons op stal hebben wij mogen genieten van zijn altijd vrolijke karakter. Hij is sociaal met andere paarden en speelt graag. Naar mensen toe is hij erg toegankelijk en houd hij van de nodige aandacht.

Zijn afstamming is Heart Touch x Cidane en dit maakt hem zeer geschikt voor de fanatieke springruiter. In de training van afgelopen maanden heeft hij aan ons laten zien dat hij ook voor de dressuursport zeker de nodige aanleg heeft en dit maakt hem tot een fijn allround sportpaard.

Door zijn grote heeft de eigenaar, wie ook de fokker is van dit fijne paard, hem lekker laten uitgroeien. Hij is al enkele keren meegenomen om ervaring op te doen op concours en springt met veel vermogen en vertrouwen rond. Op dit moment wordt hij vooral dressuurmatig opgeleid en zien wij ook hierin een mooie toekomst voor hem.

Hij beschikt over drie fijne gangen en toont veel aanleg voor de sport. Inmiddels is hij op B-L niveau afgericht.

Hij is braaf bij de hoefsmid, tandarts of dierenarts en altijd netjes onderhouden. De gehele geschiedenis van dit paard, maar ook van de gehele lijn waarmee de fokker heeft gefokt is bekend daar New Touch nog steeds in eigendom is van de fokker.

Kortom ben je op zoek naar een fijn veelzijdig paard of een potentiële topper in de springsport dan is New Touch beschikbaar en klaar voor een mooie toekomst.

Filmpjes zijn beschikbaar op aanvraag en op te vragen via whatsapp op nummer 06-50411511


Stamboom

Vader Heart Touch
Vader van vader Untouched
v.v.v. Untouchable
m.v.v. Cantate
Moeder van vader Dymphonie
v.m.v. Vingino
m.m.v. Symphonie
Moeder Highness
Vader van moeder Cidane
v.v.m. Heartbreaker
m.v.m. Larnike
Moeder van moeder Cést la Vie
v.m.m. Vermont
m.m.m. Gerda