We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

No Joke is een opvallend mooie verschijning en valt zeker op in de baan (zie filmpje). Ze is Prok DOC en voorlopig keur/elite verklaard op de keuring als 3-jarige. 

Deze aansprekende merrie heeft als 4-jarige een mooi veulen van Furst Jazz gebracht en is daarna rustig en netjes opgeleid onder het zadel. Ze kent de basis van de dressuur tot aan ongeveer L2 niveau maar ook oefeningen van de klasse M doet ze met gemak. Ze is makkelijk te rijden en zit heerlijk. Ze is heel lief in de omgang en ook bij de hoefsmid en dierenarts is ze braaf. Ze vindt het heerlijk om gepoetst en gewassen te worden en ook scheren is geen enkel probleem. 
Uiteraard moet ze nog veel leren en ervaring opdoen op vreemd terrein, dit vindt ze wel spannend nog en ze heeft een ruiter nodig die haar rustig hier doorheen rijdt en haar zo zelfvertrouwen geeft.
Ze is al vaker mee geweest op buitenrit en maakt ook een sprongetje los en onder het zadel.

Kortom een veelzijdige dame die, bij de juiste match, iemand heel blij kan gaan maken.
No Joke is zeer geschikt voor een gevorderde ruiter die op zoek is naar een paard om verder op te leiden.

Vraagprijs EUR 17.500,-

Stamboom

Vader Ferdinand
Vader van vader Vivaldi
Preferent
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Sabine
Elite, preferent, Prestatie, Prok
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zenith
Ster, IBOP, Prok
Vader van moeder Solitair
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Upina
Prok
v.m.m.
m.m.m.