We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mogen wij jullie voorstellen aan Pluisje, officieel Ronaldo? Dit is het prachtige paard van Melanie en al jaren in haar bezit. Hij is geboren in 2009, ca. 1.70m hoog en lekker fors: hij zit als een luie stoel. Hij lijkt misschien een beetje op een boerenpaard, maar hij kan supergoed dressuren en hij vindt dat geweldig leuk om te doen! De paar keren dat hij meedeed aan een wedstrijd viel hij altijd in de prijzen. Is met dressuur al vaker 1 e geworden!  

Je kunt wel zeggen dat Pluis zeer geschikt is voor de beginnende ruiter, maar we vinden het wel fijn als je bijleert met hem wat betreft dressuurmatig lopen, ook voor behoudt van het paard natuurlijk. Pluisje is echt een paard uit duizenden!!!! Naar het bos gaan vindt hij heerlijk. Hij is de beste vriend van Hendrik, de Fries van Hans. Pluis vindt aandacht geweldig. En dat is precies de reden dat ik, Melanie, met verschrikkelijk veel pijn  in mijn hart, toch langzaamaan op zoek ga naar een leuke nieuwe baas voor Pluis, die hem de aandacht geeft die hij verdient. Ik heb gewoon geen tijd voor hem en dat verdient hij niet.  

We hebben samen van alles gedaan. Vakanties naar bos en zee. De hondjes mee. Zwemmen, ook in de zee. Wedstrijden met behendigheid. Kindjes rijden alleen met hem weg, maar ook mijn zware persoontje kon hij makkelijk hebben.  

Een ding vindt hij niet leuk : longeren. Hij is vroeger wel gekeurd en  hij heeft nooit 1 pas kreupel gelopen of iets anders gemankeerd. Hier hebben wij natuurlijk vele getuigen van. Pluis heeft ook in de bekende clip "Het leven is geen ponykamp " gespeeld, hij is het paard waar het meisje zonder zadel op rijdt. Samantha Steenwijk vond hem ook fijn rijden, hij is ook op SBS 6 geweest in 2022 met het programma " De Hollandse Nieuwe met Mel en Den ".  

Ik wil wel graag zelf kiezen wie zijn nieuwe baasje zal worden. Dit is een privepaard, en geen paard uit de onderneming. Het zou fantastisch zijn als hij hier in pension zou mogen staan, blijvend bij zijn maat Hendrik .... We maken dan een mooi prijsje en je kunt hem op bekend terrein goed leren kennen. We hebben ook een uitstekende lesgeefster in huis.  

Hij is eventueel in financiering te koop.Dan blijft hij wel op ons terrein. Pluis is echt een lotje uit de loterij. Vandaar de woorden ONVINDBARE RUIN......  

Prijs: €6.900,-  

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?
Paard op afbetaling kopen  
Het is nu mogelijk je paard(je)op basis van deel termijnen te kopen bij Stal Doorstap. Voorwaarde is dat het paard de periode van financiering op het terrein van Stal Doorstap blijft. Uiteraard kun jij dan van de hele accommodatie gebruik maken met het paard. De kosten voor het paard komen voor je rekening, evenals de afbetaling. Het is niet mogelijk de deelbetalingen terug te ontvangen.
Denk er dus wel goed over na.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.