We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Orchard Red Ribston Pippin.

Deze mega knappe lieve allround pony met veel potentie is te koop. Voor de liefhebbers een unieke kans. afstammeling Pippin's Pride A.T. en moeder Orchard Red Ruby. 

Wij hebben Pippin 9 maand geleden gekocht. Mijn dochter wou de overstap maken van C naar D pony. We kwamen deze knapperd  tegen en hebben de pony gelijk ingeladen en mee genomen. Op slag verliefd. Dat zijn we nog steeds alleen heeft Pippin een goede werklust en veel go waardoor het nog net iets teveel voor mij dochter is. Hij is absoluut niet gemeen, bokt of steigert niet maar kan wel wat spanning opbouwen met de onzekerheid van mijn dochter is dit niet de beste combi. Ook hebben wij een dochter wat liever wil springen. Nu kan Pippin (1,46) mega goed springen maar gezien zijn afstammeling ook zeer geschikt voor dressuur. Hij wordt nu momenteel door een dressuuramazone uitgebracht. Dit pakt hij super op.Pippin is een bijzonder mooie pony met veel kwaliteiten. We zien hem graag bij een wedstrijd ruiter of amazone. Pippin is niet geschikt voor een beginner of onzekere amazone/ruiter aangezien hij dan spanning op kan bouwen. Pippin vind het heerlijk om het bos in te gaan ook zou hij geschikt kunnen zijn als eventing pony. Kortom een super allrounder. Hij is lief op stal en naar andere paarden en pony's. Braaf op ander terrein. Braaf bij de smid en relax op trailer en vrachtwagen. Recent bij Osteopaat en tandarts geweest. 
Keuren k.k.

Voor vragen graag Appen naar 0645424261. Genoeg filmpjes aanwezig. 

Prijs naar kwaliteit. (dus geen koopje) Maar voor goed huisje zeker bespreekbaar. Stamboom

Vader Pippin's Pride A.T.
Vader van vader Wengelo's Ricardo
v.v.v. Coelenhage's Purioso
m.v.v. Wengelo's Queeny
Moeder van vader Orchard Orange Pippin
v.m.v. Aestr El Nino
m.m.v. Orchard Wielkanoc
Moeder Orchard Red Ruby
Vader van moeder Molenhorn/s lucky boy
v.v.m. Wengelo's Ricardo
m.v.m. Molenhorn's Monica
Moeder van moeder Orchard Wielkanoc
v.m.m. Verona's BO-GI
m.m.m. Orchard perestrojka