We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aanhankelijke merrie van 1.53 m. met 3 ruime gangen waarvan de draf het meest opvalt. Ze is nieuwsgierig, gevoelig en werkwillig.

Laurin hebben we op haar 4e jaar van de fokker gekocht. Toen begonnen met horsemanship: grondwerk, schriktraining en targettraining om haar meer zelfvertrouwen en ontspanning te geven. Dit vindt ze super leuk en daarbij heb je haar volle aandacht. Ze is niet bang voor verkeer, honden of waterplassen. Ze is getraind met longeren, dubbele lijnen en in vrijheid.
Het rijden is rustig aan opgepakt. Ze kan in stap, draf en galop de rijbaan rond. Ze heeft kennis gemaakt met de Academische rijkunst, hierdoor is ze mentaal en fysiek sterker geworden. Bij ons is ze recreatief gereden maar als ze genoeg vertrouwen heeft zou ze in de toekomst ook een wedstrijdje kunnen lopen.

Vanwege persoonlijke omstandigheden zoeken we een nieuw baasje.  Er is een goede basis gelegd en nu zoeken we iemand die verder met haar aan de slag wil. Qua match denken we aan een persoon die stevig in de schoenen staat en de tijd neemt om een goede band met haar op te bouwen. Ze is smal gebouwd en daardoor geschikt voor een niet te grote ruiter (max 1.75m denk ik). Ze past niet bij een beginnende of onzekere ruiter.

Ze is erg sociaal met andere paarden en qua dominantie staat ze midden/boven. 
Laurin heeft geen stalgebreken, is altijd op tijd ingeënt, ontwormd en bij de hoefsmid geweest. Braaf bij dierenarts en tandarts. Ze heeft sterke hoeven en heeft bij normaal gebruik geen ijzers nodig. Ze loopt makkelijk de trailer op maar heeft nu nog graag een maatje voor onderweg. Ze heeft mooie stamboek papieren om er een veulentje mee te fokken.  

Haar spullen o.a. Bateszadel (Veelzijdigheid) en Bucasdeken mogen mee tegen kleine meerprijs.
Bij de aankoop in 2020 is zij klinisch en röntgenologisch goedgekeurd (benen-rug-hals). Opnieuw keuren mag op kosten koper en op ons terrein.

Wij zoeken een 5 sterren ‘for ever home’ huisje voor haar waar ze met andere paarden samen staat en veel buiten komt. De juiste match is belangrijk, we hebben geen haast. Handelaren of maneges hoeven niet te reageren. Wil je kennismaken met Laurin? Liefst bellen voor meer informatie en een afspraak. App als je een filmpje wil zien. 0615408360. Prijs is bespreekbaar bij goede match.
Filmpje van de vader Alexandro P: https://kwpn.tv/watch/17588

Stamboom

Vader Alexandro P
Keur preferent
Vader van vader Koss
v.v.v. El Corona
m.v.v. Erona
Moeder van vader Itilde
preferent keur
v.m.v. Satelliet
m.m.v. Fitilde
Preferent ster
Moeder Radetsky
Vader van moeder Kennedy
v.v.m. Ferro
preferent keur
m.v.m. Zilverster
preferent keur
Moeder van moeder Elfleur
Preferent keur
v.m.m.
m.m.m. Annetje
keur