We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Een prachtige, temperamentvolle dame. Deze 4 jarige merrie meet 166 en is van Glock's Toto jr x Trento B x Jazz en beschikt over drie fijne gangen. Ze stapt enorm goed, heeft veel techniek in de benen in draf en een goede galop met veel achterbeen gebruik.

Geschikt voor een zekere ruiter die ervaring heeft in het opleiden van jonge paarden. Je kan je hart aan haar ophalen. Ze heeft altijd zin om te werken, braaf op vreemd terrein, niet kijkerig. Ze is makkelijk in de omgang op stal en heeft geen stal gebreken.

Een merrie met veel go waar je zeker mee zal opvallen in de ring. Volledig gezond en beschikt over het PROK en D-OC predicaat.

Olbia komt uit een mooie lijn, waar veel goede sportpaarden uit voortkomen. Haar moeder is Z1 dressuur en STB / D-OC, haar oma is STB ELITE, SPORT dressuur en de overgroot oma is STB STER, PREFERENT.

Normale prijsklasse 

JGD Stables
+31623430432

Stamboom

Vader Glock's Toto Jr
STB
Vader van vader Totilas
ERKEND
v.v.v. Gribraldi
STB, PREFERENT
m.v.v. Lominka
STB ELITE, PRESTATIE, PREFERENT, PROK
Moeder van vader Desperada
-
v.m.v. Desperados
-
m.m.v. Regentin
-
Moeder Ardith van Axwijk
STB, D-OC
Vader van moeder Trento B
STB
v.v.m. Krack C
STB
m.v.m. Ciolita
STB KEUR, PREFERENT, PRESTATIE
Moeder van moeder Odith
STB ELITE, SPORT DRESSUUR, PROK
v.m.m. Jazz
STB, PREFERENT
m.m.m. Gudith
STB, PREFERENT