We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lilleon is een 7 jarige merrie van Jazz x Welthit II.
Lilleon is vanuit de opfok op driejarige leeftijd bij mij gekomen.
Ze heeft toen eerst een veulentje (van Glamourdale) gehad en daarna heb ik haar zelf zadelmak gemaakt.Lilleon heeft een D-OC predicaat.

Wegens tijdgebrek heeft ze een tijdje stilgestaan, voorheen was ze op L/M niveau getraind.Momenteel zijn we heel rustig aan de training weer aan het oppakken (op dit moment is ze dus niet op niveau).
Voor Lilleon zoek ik iemand waar ze tot haar recht komt en waar ze nr. 1 is. Ze heeft namelijk veel meer in haar mars en het is zonde dat ze door gebrek aan mijn tijd niet op het niveau is waar ze had kunnen zijn.Lilleon is een lieve merrie met humor, maar ook een merrie met karakter. Dat maakt dat ze niet voor iedereen geschikt is.
Voor de juiste persoon is ze echt geweldig en weet ik zeker dat je ver met haar kunt komen.

De volle oom van Lilleon is succesvol uitgebracht op Grand Prix niveau.

Video beschikbaar op aanvraag.

De vraagrprijs voor Lilleon is op dit moment €8.500,00. De prijs zal uiteraard stijgen naarmate training/niveau vordert.

Haar 2,5 jarige dochter van Glamourdale is ook te koop (zie andere advertentie).

Wil je meer weten over Lilleon/heb je interesse of wil je een afspraak maken? Schroom dan niet om even te bellen of te appen.06- 49793087

Stamboom

Vader Jazz
Vader van vader Cocktail
v.v.v. Purioso
m.v.v. Ulissa
Moeder van vader Charmante
v.m.v. Ulster
m.m.v. Warmante
Moeder Welleon
Vader van moeder Welthit II
v.v.m. Weltmeyer
m.v.m. Cileste
Moeder van moeder Hersilia
v.m.m. Uniform
m.m.m. Bernadet