We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super knappe 15-jarige elite, IBOP (dres), sport (dres), PROK merrie van Santano x Farrington.

Danieta is een super lieve merrie en loopt momenteel wedstrijden op ZZ-Licht niveau, maar zit zeker nog niet op de top van haar kunnen. Ze is opgenomen geweest in het Friese talentenproject Mei Grand Prix Nei Grand prix en is kampioen van Friesland geweest. Ik ben na de pony's op haar overgestapt en ik heb haar zelf opgeleid, wat voor mij de eerste keer was dat ik zelf een paard tot op dit niveau heb opgeleid. Het is een heel braaf paard, die niet gauw ergens van onder de indruk is. Wel kan ze soms wat scherp zijn, waardoor ze niet geschikt is voor beginners. Wel zou ze geschikt zijn voor de overgang van pony naar paard of voor een ruitertje die bijvoorbeeld nog Children wil gaan starten. 

Ook is ze met haar predicaten en mooie lijntje heel erg interessant voor de fokkerij. In 2022 heeft ze zelf een veulen gebracht van My Blue Hors Santiano, die we zelf nog hebben en waar we heel erg blij mee zijn. Dit veulen werd 6e in de kampioenskeuring op de CK van Friesland. (zie laatste 2 foto's)

Danieta is ontzettend makkelijk en lief in de omgang, je kunt je prima alleen met haar redden. Ze is gewend aan voertuigen als trekkers, quads en brommers. Ze komt uit eigen fokkerij en is al haar hele leven bij ons. Daarom gaat ze ook alleen weg naar een heel goed huisje.

Kortom een paard waar zowel op gebied van sport als fokkerij nog veel uit te halen valt. Voor meer info en video's kun je contact opnemen met 0639413194.

Stamboom

Vader Santano
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Silvano N
m.m.v.
Moeder Wynieta B
keur, preferent, prestatie, EPTM (dres)
Vader van moeder Farrington
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Flemmingh
m.m.m.