We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: Topper! Een uitzonderlijk stoere en brave 4 jarige C pony ruin. Wij denken dat Topper naast een uitstekende en talentvolle springpony ook geschikt zou zijn als eventingpony of hunter. Hij beheerst netjes de basis gangen stap, draf en galop onder het zadel. Hij kan met opstappen soms iets ril zijn maar hier is met rijden niks van te merken. Bovendien springt Topper zonder moeite elke hindernis en dit vind hij dan ook erg leuk!

Topper is een pony met een stoere uitstraling, hij is gezond en correct op de benen. Op concours presteert hij uitstekend en hij springt dan ook zonder moeite een B parcours rond. Hij gaat regelmatig met ons mee op buitenrit en hij is braaf op de trailer. Ook het crossen gaat hem goed af en hij springt zonder twijfel alle hindernissen, ook de waterbak is voor hem geen probleem.

Topper is vrij van stal gebreken of andere ongemakken. Hij is braaf bij de hoefsmid en sociaal naar andere paarden.

Kort om een super lief, talentvol en knappe pony waar iemand leuk de sport mee in kan groeien! De prijs voor Topper: €5950,-
u kunt contact opnemen met: 0616234631

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.