We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij verkoop ik mijn lieve 14 jarige merrie Jaliska. Jaliska is een springpaard een houd er erom van om te springen. Helaas tijdsgebrek heb ik dit niet kunnen doorzetten en heb ik het springen laten vallen. Ik zoek iemand die terug met Jaliska de springsport in gaat aangezien ze enorm veel energie en potentie heeft ondanks haar leeftijd. Op dit moment ben ik niet heel actief met haar wat ik merk aan haar humeur. Jaliska is niet voor beginners, en zoekt een zelfverzekerde ervaren ruiter. In het verleden (1,5 jaar geleden) heeft ze ook springwedstrijden gelopen. 

Ze is een echte knuffelbeer als ze eenmaal je vertrouwen heeft. Ze is braaf bij de hoefsmid en bij de dierenarts. Jaliska zou nooit express een stap verkeerd doen, en zou altijd haar best doen. We zijn opzoek naar een 5⭐️  huisje waar er met haar op een vriendelijke manier gewerkt word. Handelaren en maneges hoeven niet te reageren. Keuren mag op eigen kosten.

Voor meer informatie en filmpjes stuur whatsapp naar +32468161136 of mail naar duynstee.daelmans@telenet.be

Stamboom

Vader Cicero Z
Vader van vader Carthago
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Rendez-vous van Paemel
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ultima B
Vader van moeder Idaho
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Juwel
v.m.m.
m.m.m.