We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dorotella , roepnaam Doortje, is een bloedmooie, blinkende , grote D merrie van ca 1.47 m hoog. Ze is lekker rond van postuur en een volwassene past ook prima op haar, waarmee ze een ideale gezinspony is.         

Ze is superbraaf in de omgang, ook op vreemd terrein. Ze is bij de vorige baas gereden door de kinderen alleen op straat, en zeer verkeersmak.     

Doortje is een prachtige verschijning. Ze heeft een prachtige, donker koffievos kleurige glimmende vacht . Ze heeft een knap postuur .en 3 fijne, gangen. Een stille rug.              

Doortje kan zeer goed springen! zomaar 1.20 m.    Wij vinden het belangrijk aan haar dressuurmatige nageeflijkheid te werken. dat verdiend deze goudeerlijke, knappe, lieve dame.    

Doortje is in bezit van een zeer recent keuringsrapport, incl. bloedafname, geheel zonder aanmerkingen, waarbij ze is goedgekeurd voor de sport.  

Prijs: €3.850,- inclusief merkzadel en deken.  

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?               
Paard op afbetaling kopen                        
Het is nu mogelijk je paard(je)op basis van deel termijnen te kopen bij Stal Doorstap.              
Voorwaarde is dat het paard de periode van financiering op het terrein van Stal Doorstap blijft. Uiteraard kun jij dan van de hele accommodatie gebruik maken met het paard. De kosten voor het paard komen voor je rekening, evenals de afbetaling. Het is niet mogelijk de deelbetalingen terug te ontvangen.           
Denk er dus wel goed over na.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.