We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze pony is reeds 7 jaar bij ons en heeft onze beide meisjes veel geleerd. Door overgang naar de paarden komt hij nu te koop.

Omen springt wedstrijd tot 110 en liet telkens mooie rondjes zien.  Een hele leuke pony met pit. We zien hem graag bij een gemotiveerde, fanatieke ruiter / amazone gaan die hem verder uitbrengt in de springsport (eventing).

Op jumping Mechelen ook enkele malen deelgenomen en hij liep daar telkens mooie parcours .

Hij liep enkele wedstrijden eventing (reeks 3) en had het duidelijk naar zijn zin.  Hij laat ook een mooie dresuurproef zien en maakt zijn wissels zonder problemen. Een verkeerde afstand maakt niet uit, vergeeft een ruiterfout. Kan van kort of ver afgaan. Hij is braaf op wandeling (ardennen,....), aan zee, bij de hoefsmid, dierenarts, transport, scheren, wassen....noem maar op. Zal nooit bokken, bijten. Houdt van de nodige aandacht.

Wie wil er aan de slag met deze lieve pony? Meer info, bel me gerust: 0478 45 30 87 (Ilse) Filmpjes?: Stuur gerust een berichtje via Wattsap.

Mvg

Ilse

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.