We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Toekomstige pony voor de hoogste klasse

5 jarige new forest gekruist ruin. Bij Layton x Bekerzicht Rob (NF) x Orchids Tygo (NF). Meet zonder ijzers op 147cm (zal zeker binnen de D maat blijven, ruiter op de foto's is 173cm). 

Met zijn fokker veelal bereden door fokker zelf en kinderen. Rustige en makkelijke pony met dressuur wat meer een push ride. Wel simpel te rijden, hij kent wijken, schouderbinnenwaarts, travers, achteruit enz. Pony die zijn ruiter op grote of dichte afstanden zal helpen, maak je geen zorgen. Hij wordt niet bang als de ruiter een fout maakt, hij is erg vergevingsgezind. Naar de sprong toe heeft de pony wel go, wordt niet sterk. Zonder zadel rijden zonder handen maakt hem niets uit. Kan gereden worden door jonge kinderen die al enige ervaring hebben.

Pony loopt momenteel in het 1m10 op wedstrijd. Hij heeft potentieel voor veel meer. Springt thuis simpel 120 hindernissen. Er wordt zuinig omgegaan met de pony, springt voornamelijk lage simpele sprongen thuis tijdens training en gaat een enkele keer mee op wedstrijd. Het is geen pony die je moet leren springen, pony weet wat hij moet doen, kijkt nergens naar en gaat altijd naar de andere kant. Gemakkelijk in de opwarmring en in de buurt van andere paarden. Ik zie hem graag met een kind dat hem veel aandacht gaat geven en plezier met hem heeft. Hij verdient niets minder. Pony is te bezichtigen in Ravels, België. Pony valt in de hogere prijsklasse! 

Voor verdere vragen en videos kunt u contact opnemen op het telefoonnummer +31638605278. Ivm studie telefonisch niet altijd goed bereikbaar stuur een bericht op whatsapp of laat een voicemail achter indien er niet opgenomen wordt.  

Stamboom

Vader Layton
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Bekerzicht Rob
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Orchids Tygo
m.m.m.