We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:

Top brave, vriendelijke, grote ruin. Prettig te rijden en kan ook heerlijk mee op buitenrit!  

In opdracht van eigenaar krijgen wij dit leuke paard op stal om te verkopen.  

Dit is een zeer vriendelijk paard in omgang, Egon wil graag aandacht en lekker wat doen. Hij laat zich netjes rijden en heeft 3 heel plezierige gangen met een galop waar je uren op kunt zitten. Een paard met veel body en maat, daardoor vooral geschikt voor iemand die dat een beetje aan elkaar kan rijden.  
Hij staat goed aan de hulpen en heeft een zachte mond. Ondanks zijn maat zit hij super comfortabel. Getraind op L-M niveau.

Hij is graag mee op buitenrit, kijkt nergens van op en geeft veel vertrouwen. Ook kan hij zo mee op trailer, is goed handzaam en fijn in omgang. Niet uitgebracht op wedstrijden maar heeft al van alles gezien en kan zo mee.

Sinds 2 jaar in het bezit van huidige eigenaar en nooit een pas kreupel geweest. Klinisch nagekeken en helemaal top, op foto´s 2 kleine bemerkingen maar hier worden door de dierenarts geen problemen van verwacht en daarmee goedgekeurd als sport-gebruikspaard.  

Kortom, een heel plezierig paard voor iemand die gewoon lekker wil genieten van zijn of haar hobby.

Gaat alleen naar zeer goed adres!

Tevens enkele andere leuke paarden te koop.

Stamboom

Vader Enzo Ferrari
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Laudabilis
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Rosenkavalier
m.m.m.