We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Fontaine TN X Love For You

Opzoek naar een fantastisch nieuw paard? Waar jij jezelf mee ziet pronken in de ring? Zwart, wit of bruin… kan jij geen keuze maken in wat jou favoriete kleur paard is? Dan is Poepelegein voor jou de perfecte match, want zij bezit alle kleuren die ervoor zorgen dat je kan shinen in de ring! Buiten haar geweldige looks, bezit zij over fantastische gangen en een zacht karakter.

Wat 5 jaar geleden begon als een grapje is uitgegroeid tot een fantastische merrie van bijna 4 jaar oud. Poepie is op 11 oktober 2023, 100% klinisch en röntgen goedgekeurd, inclusief hals en rug.

Ik wilde heel graag een leuk, lief en jong, dus groen paard om te kunnen opleiden. Maar ikzelf merk dat ik te weinig kennis en ervaring heb om met z’n goed, fijn jong paard aan de slag te gaan.
Ik ben begonnen met poetsen, maar verder dan dat ben ik nog niet gekomen. Ik gun Poepelegein een nieuwe eigenaar die volop kan genieten van haar talent, karakter en geweldige looks!

Haar hele geschiedenis is bij mij bekend.

Poepelegein H&H
Fontaine TN X Love For You
Geboren op 01.06.2020
Stokmaat is ongeveer 1.65 cm nog niet officieel gemeten.
Merrie.
Verdere foto’s en filmpjes volgen nog, maar het weer zit helaas niet erg mee.

Stamboom

Vader Fontaine TN
Vader van vader Finest
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Sky
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ismilda royal
Vader van moeder Love for you
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Bocinella
v.m.m.
m.m.m.