We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

SAFFIER | 2020 | BRUIN | RUIN | 1.41m

Voor deze talentvolle, knappe en lieve ruin zijn we op zoek naar een nieuw huisje. Saffier is uitgerust met 3 zeer goede basisgangen waarin het achterbeen gebruik en zijn fijne rijdbaarheid opvallen. Saffier is een absolute belofte voor de toekomst.  

Voor het vaderschap van Saffier tekent de sporthengst Heidepeels Sydney. Een hengst die op 6-jarige leeftijd al het sportpredicaat behaalde en als 4-jarige bij 3 stamboeken was goedgekeurd of erkend. Sydney heeft de hoogste punten in het verrichtingsonderzoek van zijn jaargang gescoord. Sydney komt uit de bekende Heidepeel moederlijn waar ook Heidepeels Constantijn uit voortkomt.  

De moeder van Saffier is de stermerrie Vlagbergs Pincher. Een dochter van de sporthengst Nia Domo’s Bolero. De moederlijn van Pincher gaat terug op de lijn waar ook Vlagbergs Carway en Vlagbergs Bowden uit komen.  

Saffier is pas enkele maanden onder het zadel maar klaar om op wedstrijd te gaan. Ben je op zoek naar een kwaliteitspony waarmee je de komende jaren topscores kan gaan rijden? Dan is Saffier de pony waar je naar op zoek bent. Een pony met zeer veel talent, super karakter en een pedigree om van te watertanden.

Stamboom

Vader Heidepeels Sydney
Stb, Sport
Vader van vader Equus Raspoetin
Sport
v.v.v. Hondsrug Raspoetin
Preferent
m.v.v. Lintelo Clair
Moeder van vader Heidepeels Rafke
Ster, Sport
v.m.v. Henshof Rafael
stb. Sport
m.m.v. Heidepeels Lilo
Kroon, Preferent
Moeder Vlalgberg Pincher
Ster
Vader van moeder Nia Domo's Bolero
Sport
v.v.m. Orchard Boginov
stb, sport, preferent
m.v.m. W.A. Berthine
Kroon
Moeder van moeder Einderhof's Carmen
Preferent
v.m.m. Aester El Nino
Preferent
m.m.m. Kleefs Sabine
Preferent