We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Gentle is een prachtig en betrouwbaar paard met uitstekende gangen en reageert in balans goed op het been. Geschikt voor een amateur. Een droompaard voor recreatief dressuur tot B en L en buitenritten, puzzeltochten etc. Springen wordt niet aanbevolen vanwege röntgenfoto's. Gentle, is lief met mensen en andere paarden. Het paard staat nu in een prachtige full service prive stal in Soest aangesloten op de ruiterpaden. De paarden in de stal genieten elke dag van het jaar van weidegang. De prijs is sympathiek omdat er de röntgenfoto's niet perfect zijn maar hij loopt klinisch goed en is kerngezond. Gentle mag blijven in de privestal waar hij is of naar een nieuwe locatie met weidegang. Gentle is welkom om in de privéstal te blijven waar hij nu is, of hij kan naar een nieuwe locatie met weidegang.

Gentle is a beautiful and reliable horse with excellent gaits and responds well in balance to the leg aids. Suitable for an amateur, a dream horse for recreational dressage up to B and L levels, as well as trail rides, puzzle rides, etc. Jumping is not recommended due to X-rays. Gentle is affectionate towards people and other horses. The horse is currently in a beautiful full-service private stable in Soest, connected to riding trails. The horses in the stable enjoy pasture turnout every day of the year. The price is reasonable because the X-rays are not perfect, but he clinically moves well and is perfectly healthy. The buyer of Gentle is welcome to keep him in the private stable where he is now or they can take him to a new location with pasture turnout.

Stamboom

Vader Tango
KWPN
Vader van vader JAZZ
KWPN
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader O. BERTJE
KWPN
v.m.v.
m.m.v.
Moeder CALUSSI
KWPN
Vader van moeder FLORENCIO
KWPN
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder LALUSSI
KWPN
v.m.m.
m.m.m.