We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze lieve en knappe Lonebeech is op zoek naar een nieuw en liefdevol huis. Lone beech is een 7-jarige ruin, die afstamt van de hengst Glock's Zonik. het is een erg lief, braaf en sociaal paard naar andere paarden. Daarnaast is hij erg leergierig en leert snel. 

Lonebeech heeft recentelijk zijn Z1 debuut gemaakt, waarbij hij afgelopen weekend, gedurende zijn 2e keer concours in deze klasse, een score van een ruime 66% mee naar huis nam. Hij houdt van werken, maar vindt het ook heerlijk om relaxed gereden te worden, op een buitenrit of in het bos. 

Dit paard heeft een heel lief, werkwillig en braaf karakter. Wat hem ideaal maakt voor de overstap van pony naar paard óf voor een wat onzekere ruiter/amazone. 

Het liefste zien we hem gaan naar iemand die samen met hem plezier gaat hebben in het rijden. We weten zeker dat we iemand heel blij kunnen maken met dit fijne paard!

In de klassen van het B tot en met het Z1 namen we eigenlijk ieder weekend linten mee naar huis. Van meerdere malen kringkampioen, tot successen op de Gelderse kampioenschappen. 

Handelaren gelieve niet te reageren.

Voor meer foto's en video's whatsappen via nummer 0630048161

Lonebeech is recent (21 sept 2023) röntgenologisch (inclusief rug) en klinisch goed gekeurd! 
Overkeuren k.k.

Stamboom

Vader Zonik
Vader van vader Blue hors Zack
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zowalda
Vader van moeder De Niro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.