We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Knappe springgefokte merrie, die naast springen ook zeer geschikt zou kunnen zijn voor een carrière in de eventing of dressuurpaard.

Wij hebben haar zelf gefokt, en zelf opgeleid. Als 4 jarige hebben we haar zadelmak gemaakt, waarbij ze geen stap verkeerd heeft gezet. Inmiddels heeft ze haar eerste parcoursen gelopen en was hierbij erg braaf en pakt het goed aan.  

Nolana D is de 4e generatie op rij die in ons bezit is, moeder Desert Rose D heeft zelf in het 1,30 gepresenteerd en moeder van moeder heeft in het 1,35 gepresenteerd. Dit maakt haar tevens geschikt voor de fokkerij. 

Nolana D is op tijd geënt, ontwormd en naar de hoefsmid geweest. Ze is braaf bij de dierenarts, hoefsmid en op vreemd terrein.

Als drie jarige gekeurd, opnieuw keuren zijn de kosten voor de koper. 

Let op: merrie heeft cornage, zo loopt makkelijk 2 proeven of parcoursen achter elkaar en onlangs een oefen eventing parcours gedaan dit was ook geen probleem voor haar. 

Voor meer informatie neem contact op met 06-21954962

Stamboom

Vader Hanley
Vader van vader Tornesch
v.v.v. Lux Z
m.v.v. Ninerta
Moeder van vader Charima
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Desert Rose D
Vader van moeder L’Esprit
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Zinnia D
v.m.m. Guidam
m.m.m. Iris