We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

 * Te Koop *
In verband met verandering in doelstelling, van dressuur naar recreatie/familie paard, bied ik mijn ontzettend lieve veelzijdige ruin aan. Honnette des Anges is een 11 jarige  KWPN ruin van +/- 1.72 ( Furst Romancier x Olivi)Honnette is enorm leergierig en pakt alles heel snel op.
Honnette is braaf bij de hoefsmid, dierenarts , tandarts en op de vrachtwagen. ( altijd tijdig geënt en bekapt en recent ook door de tandarts gezien) Ook met een periode van geen training kan je op stappen en verder gaan waar je gebleven was.
Honnette wordt thuis getraind op L niveau.Honnette is niet uitgebracht op wedstrijd. Voor Honnette zoek ik een nieuwe eigenaar die veelzijdig met hem aan de slag wil. Hij is het meest geschikt voor een handige ruiter die samen met hem wil werken vanuit rust en duidelijkheid.In de vrije uren doet Honnette het goed op zo veel mogelijk buiten staan, al dan niet 24/7. Op dit moment staat hij in de zomer 24/7 op gras en in de winter in de nacht op stal met onbeperkt hooi.(Een plek met deze voorwaardes heeft dan ook voorkeur) Herken je jezelf in bovenstaand plaatje en kun je een vijf sterren plekje bieden voor deze leuke allrounder? Stuur me dan een berichtje.

Stamboom

Vader Furst Romancier
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Olivi
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.