We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nafarrell is een lust voor het oog met zijn prachtige verschijning. Hij heeft drie goede gangen en is makkelijk na te rijden en makkelijk in de omgang. Hij heeft een fijne aanleuning en is een heel bewerkbaar, trainbaar paard. Zeer geschikt voor de sport. Ook voor een junioren ruiter met potentie voor het doorgroeien naar de hogere klasses. Geen stalgebreken. 

In training beheerst hij al oefeningen van hoger niveau. Hij springt vliegende wissels, stapt zijn keertwendingen en beheerst de appuyementen.

Deze zelf gefokte ruin komt uit een hele goede sportlijn en laat op 5 jarige leeftijd al hetzelfde talent zien. Uit onze lichte tour merrie Capora , stb elite / sport / ibop / d-oc. Familie van First Barrichello, internationaal A kader young riders en inter 1 en familie van Kassiopeia stb elite/ sport / ibop / d-oc Z2 dressuur. 
Meer beeldmateriaal op aanvraag
+31623430432

Prijs in overleg, hogere prijsklasse 

JGD Stables
Hardinxveld-Giessendam, Nederland

Stamboom

Vader BLUE HORS FARRELL
Vader van vader FURSTENBALL
v.v.v. FURST HEINRICH
m.v.v. MARADONNA
Moeder van vader DESERT ROSE
v.m.v. DACAPRIO
m.m.v. WARINA
Moeder CAPORA LH
STB ELITE , SPORT DRES, IBOP DRES, D-OC
Vader van moeder LEONARDO DA VINCI
v.v.m. LAURIES CRUSADOR
m.v.m. DONATA
Moeder van moeder OPORA
STB STER
v.m.m. JAZZ
STB PREFERENT
m.m.m. FUPORA
ST STER, PREFERENT