We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop vanwege een verhuizing naar het buitenland. Lady is een hele leuke elf-jarige springgefokte merrie (Cedric × Calato) van 165cm. Ze heeft in het verleden B-springen en B-eventing gelopen. Lady heeft een hele mooie afstamming dus zou ook zeer geschikt zijn als fokmerrie en heeft ook als 3-jarige een veulen gehad.

Lady is de afgelopen vier jaar voornamelijk dressuurmatig gereden en kent de hogere dressuuroefeningen. Ze is voorwaarts en braaf onder het zadel en in het bos, volledig bombproof, en maakt een mooie sprong. Ze zou erg geschikt zijn voor een dressuurruiter, een gevorderde springruiter, of de eventing. Lady is altijd netjes bekapt, ontwormd, en naar de tandarts geweest en is net naar de chiropractor geweest. Klinisch en röntgenlogisch goedgekeurd zonder bemerkingen. Hele geschiedenis is bekend en is de afgelopen vier jaar bij mij geen een keer ziek of kreupel geweest. Op maat gemaakt en verstelbaar zadel is ook te koop.

Kortom, een hele leuke merrie of fijn sportpaard voor een gevorderde ruiter. Een goede plek is erg belangrijk. Bereikbaar via bericht of whatsapp op +44 7563 730380.

Stamboom

Vader Cedric
Vader van vader Cartano
v.v.v. Carthago
m.v.v. E-Dream Girl
Moeder van vader Elysee V
v.m.v. Caletto I
m.m.v. Paresta
Moeder Golden Lady III
prest, ster
Vader van moeder Calato
v.v.m. Capitol I
m.v.m. Vanessa III
Moeder van moeder Carmen
v.m.m. Landgraf I
m.m.m. Nolde