We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Asca Z X Cantos X Pacific

Deze knappe 7 jarige fokmerrie is opzoek naar een nieuw huis! Ze meet rond de 1.65m en heeft een wat grovere bouw.

Ze komt uit een zeer bewezen merrie lijn. Haar moeder (Alanta-Bea N) heeft succesvol op 1.20m niveau gepresteerd. Haar oma (Ubea N) was een erg veelzijdig merrie die in het CCI2* L en 1.35m heeft gepresteerd. Overgrootmoeder (Orca Bea) heeft succesvol op 1.20m niveau gepresteerd.

A-Julia Z beschikt zelf over ontzettend goed gangen en kan een show geven waar menig dressuurpaard jaloers op is! Ze heeft zelf 90cm parcoursen gesprongen. En had zeker talent genoeg voor het hogere werk.

Helaas heeft ze een peesblessure opgelopen die al meerdere keren behandeld is maar tevergeefs. Een operatie zou 20% slagingskans hebben dus wij hebben ervoor gekozen dit niet te doen. Ze loopt klinisch dus niet goed en er is ook echt een bult zichtbaar op het been! Röntgenologisch is ze compleet goedgekeurd. Ze word dus uitsluitend als fokmerrie verkocht!

Springfoto is van haar eerste nakomeling als 3 jarige! (Jerommeke SB X Asca Z)

Voor meer informatie en vragen mag u een bericht sturen.

Stamboom

Vader Asca Z
Vader van vader Askari
v.v.v. Acord II
m.v.v. Elypse I
Moeder van vader Krokusbluete
v.m.v. Carthago
m.m.v. Weisse Rose
Moeder Alanta-Bea N
Vader van moeder Cantos
v.v.m. Contender
m.v.m. Gabanta
Moeder van moeder Ucatan
v.m.m. Pacific
m.m.m. Orca Bea