We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bieden wij onze fantastische dressuur pony te koop aan. King is een zeer getalenteerde NPRS pony, een E pony van 1.56 groot. Het is een zeer goede dressuur pony met 3 hele goede gangen; een prima galop, een geweldige draf en een uitmuntende stap. Dit vertaalt zich dan ook naar mooie punten op de wedstrijden. King is 14 jaar, Z gekwalificeerd en in topvorm.

King heeft veel wedstijd ervaring. Hij vind het super leuk om op pad te gaan! Hij staat stil op de poetsplaats en vindt het ook heerlijk om getoiletteerd te worden. King is alleen te laden op de trailer en staat daar ook keurig stil op. Hij is braaf bij de hoefsmid, altijd op tijd ontwormt en ingeënt.

De reden van verkoop is dat de amazone (helaas) te groot wordt en een overstap gaat maken van pony naar paard. King heeft inmiddels twee ruiters naar het Z gebracht, en dat zou hij met gemak nog een keer kunnen doen. Wij denken dan ook dat King het best zou passen bij een ruiter die samen met King nog eens alle klassen wil doorlopen. Het is een goede leerpony, waar je wel op moet ríjden. Om deze reden is het dan ook geen beginnerspony. King is een sensibele pony en kan soms wat eenkennig zijn. Maar met de goede band gaat hij voor je door het vuur.

King  gaat hij graag mee op buiten rit. Hij staat samen met andere ruinen in de wei. ’s Nachts staat hij binnen. In de wintermaanden komt hij dagelijks een paar uur in de paddock.

King is goed gezond en heeft geen stalgebreken. Keuren mag k.k.

King gaat alleen weg naar een 5 sterren huisje. Maneges en handelaren hoeven niet te reageren.

Heeft u interesse of vragen, wilt u een filmpje? Aarzel dan niet om contact op te nemen met: 06-28678817 of 06-11398963.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.