We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij biedt ik mijn zeer luxe 3 jarige onbeleerde kwpn tuigpaardmerrie aan. Phlox (stamboeknaam Paula) komt uit een zeer goede bloedlijn (innovatief x atleet x manno).De stokmaat van de merrie is ongeveer 1,65 meter. Ze is klinisch goedgekeurd op 6/9/2023.De merrie is braaf op de wasplaats, kent hoofdstel en longeren. Wordt dagelijks aan de hand binnen en buiten gezet. Is sociaal naar andere paarden.Paard gaat netjes iedere 8 week naar de hoefsmid, wordt netjes ontwormd. Ze is zeer braaf bij de hoefsmid. Phlox heeft geen bekende gebreken. Phlox wordt nu verder opgeleid. Hoe verder ze komt, hoe hoger de prijs zal zijn. Elke keuring toegestaan op kosten koper.
Ik verkoop Phlox omdat ik naast mijn ander paard en mijn werk en gezin geen tijd heb om haar de aandacht te geven die zij zeker verdiend. Ik gun haar een gouden stalletjes en de aandacht die zij nodig heeft. Ze is gek op aandacht en knuffelen! Mocht je denken; ik heb een gouden  stalletje voor haar, neem dan gerust contact met mij op! 06-46257657.

https://youtube.com/shorts/Cc0xbdsF9uI?si=N1FV11e3rmW6Zrm6

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.