We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

dit is onze prachtige pony Jennifer geboren op 31-03-2014.
Ze is een pony met een hartje van goud die voor je door t vuur zal gaan, ze kan uren stilstaan op de poetsplaats en is de omgang een enorm fijne pony. Bij haar vorige eigenaar heeft ze Z1 gereden tussen de paarden. Ik (huidige eigenaar) ben nog niet met haar gestart, wel word ze wekelijks bijgereden door een Z ruiter. Naast haar dressuur aanleg vind ze springen ook erg leuk en zou ze ook als springpony geschikt  zijn. 
Ze is een nakomeling van Desperado. Deze merrie komt uit de Ster Preferentie merrie Veenstra's Anita, zij heeft ook de goedkeurende hengst Welsh Veenstra' s Grapjas uit. Daarnaast bracht Anita ook een 2e bezichtings hengst en kroonserie uit. Hierdoor zou ze ook geschikt kunnen zijn voor de fokkerij.
Moedervaders is de kleur preferent presentatie hengst Le Matsjo.

Ze is niet geschikt voor beginners. we zijn opzoek naar een ruiter die verder met haar in de sport wil gaan. Ze word verkocht wegens te druk met school en gaat alleen bij 5 sterren huis weg.

+31 6 15560428 via whatsapp bereikbaar bij interesse of meer info.
filmpjes opvraagbaar.

vaste prijs 13.000

Stamboom

Vader Bowe
Elloise
Vader van vader Bodo
Twickel's Marloes
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Veenstra Promis
Hilary
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Le Matsjo
Valentino
Vader van moeder Leuns Veld' s Elegant
Sonjahof' s Pallatin
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Valentino
Alexandra
v.m.m.
m.m.m.